Atoma geeft je nu

20% korting

Op je vulling voor schriften bij aankoop van een A4 of A5 PP-schrift*

20% discount on refills

Verdubbel de levensduur van je favoriete Atomaschrift met een extra vulling. Atoma geeft je een duwtje in de rug, met de korting van 20% op een extra vulling bij aankoop van een A4 of A5 polypropyleen schrift.

Nieuwe vullingen gebruiken is goed voor jezelf, je portemonnee, voor het milieu en voor de hele planeet!

  • Voor jezelf: Met extra vullingen kan je naar hartenlust bladen wegnemen, uitwisselen of bijsteken. Praktisch!
  • Ook voor jezelf: je kan langer van je favoriete cover genieten.
  • Voor je portemonnee: Polypropyleen is een stevig materiaal. Het gaat vast wel een tijdje mee en je hoeft dus niet direct een nieuw schrift te kopen.
  • Voor het milieu: Polypropyleen is en blijft een kunststof. We moeten je vast en zeker niet uitleggen hoe belangrijk het is duurzaam om te gaan met plastics. Vermijd zo veel mogelijk de vervuiling die kan ontstaan tijdens hun aanmaak en hun recyclage. Zo lang mogelijk gebruiken dus šŸ˜Š.
  • En nog voor het milieu: De Atoma-vullingen zijn milieuvriendelijk.

NuĀ  bij de aankoop van een A4 of A5 polypropyleen schrift: 20% korting op een extra vulling. De korting wordt automatisch doorgerekend in je boodschappenmandje.*
Hieronder vind je een lijst van alle schriften die in aanmerking komen.

*Actie geldig tot 30/11/2022, enkel op www.atoma.be.

Kies hier je Polypropyleen schrift:

FSC certified

FSC gecertifieerd

De keuze voor een Atomaschrift is per definitie een goede keuze voor het milieu: al onze bladen en vullingen zijn FSC-gecertifieerd. Dankzij het certificaat van deze internationale organisatie kan je zeker zijn dat het papier gemaakt is met hout afkomstig van verantwoord bosbeheer dat sociale, milieu- en economische belangen in balans houdt.