Personaliseer
je Atoma

Hoe werkt het ?

Met het Atoma-inbindsysteem kan je je notitieblokken aanpassen. Een geweldig voordeel, toch? Neem pagina’s uit je schrift en vervang ze door andere. Verwissel de covers. Maak je eigen covers met de Atoma Perforator. Of gebruik hem om gedrukte pagina’s uit andere bronnen te perforeren. Voeg tussenbladen toe. In de brede formaten (A4+, A5+) kan je met de transparante Atoma-hoesjes om het even welk plat object in uw schrift bewaren en tabbladen invoegen.

Eens je met Atoma-schriften werkt, zal je nooit meer willen veranderen.

https://youtube.com/watch?v=HSMw22QJzEA

Deze accessoires staan voor je klaar om je Atomaschrift te personaliseren.

ANDEREN OVER ATOMA

Bind je drukwerk in met Atoma

De Atoma inbind-service biedt onbegrensde mogelijkheden om fraaie en verrassende brochures en presentaties samen te stellen

Combinaties van aluminium of sobere plastic ringen met een overdachte materiaalkeuze voor cover en binnenwerk geven prachtige resultaten. Dankzij het handige ringensysteem is het daarenboven mogelijk bladen weg te halen en toe te voegen bij elk individueel exemplaar van je brochure.

Dankzij het handige ringensysteem van Atoma is het ook mogelijk om gepersonaliseerde bladen toe te voegen aan ieder individueel exemplaar van je brochure.

Vraag je offerte vandaag nog! Beschrijf je project zo gedetailleerd mogelijk en we contacteren je zo snel mogelijk.